O kompaniji

Kompanija NINS Metali d.o.o., osnovana je 2010 godine sa sedištem u Beogradu. Primarna delatnost kompanije je domaća i međunarodna trgovina proizvodima crne i obojene metalurgije sa kancelarijama i agentima u Srbiji, Velikoj Britaniji i
Irskoj Republici. NINS Metali d.o.o. trguje sa polu proizvodima, ravnim proizvodima, cevima, dugim proizvodima kao i repro materijalima za proizvodnju čelika. Kroz našu razvijenu trgovačku mrežu i izvanredan radni odnos sa proizvođačima i  dobavljačima možemo ponuditi logistička rešenja za distributere, proizvođače, prerađivače i krajnje korisnike.

Pored toga, kompanija u Srbiji počinje sa proizvodnjom specifičnih i za tržište Srbije jedinstvenih čeličnih ograda.

Zbog opredeljenja i rada sa spoljnim saradnicima, pretežno zemljama EU i zemljama kojima je to opredeljenje, firma insistira na standardima i vrednostima EU.

U janurau 2012 god NINS Metali Doo je otvrorio distributivni centar za crnu metalurgiju u Beogradu.

Sa odličnim asortimanom proizvoda, distributivni centar ima mogućnosti da servisira kupce u veleprodaji i maloprodaju – distributere, krajnje korisnike, trgovce i fizička lica.

 

 

Kontakt

NINS METALI d.o.o.

Centrala firme:

Generala Nikodija Stefanovića 1
11.000 Beograd, Srbija
Tel: + 381 (0) 11 367 88 33
Fax: + 381 (0) 11 266 77 10
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Distributor for Middle East & Africa:

Proto Consult
 
Office Address:
RAK Free Zone
PO Box 16111
Ras Al Khaimah
United Arab Emirates
Phone: +971 7 204 1817
Fax: +971 7 204 1010
E-Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.protoconsult.net
 
Mailing Address:
PO Box 487957
Dubai
United Arab Emirates

 Distributivni centar:

Miodraga Vukovića 67
11460 Barajevo
 

NINS Metali - spajamo ljude i tehnologiju

NINS METALI D.O.O. je kompanija čija je primarna delatnost domaća i međunarodna trgovina crne i obojene metalurgije sa kancelarijama i agentima u Srbiji, Velikoj Britaniji i Irskoj Republici.

NINS METALI D.O.O. trguje sa poluproizvodima, ravnim proizvodima, cevima, dugim proizvodima kao i repro materijalima za proizvodnju čelika. Kroz našu razvijenu trgovačku mrežu i izvanredan radni odnos sa proizvođačima i dobavljačima možemo ponuditi logistička rešenja za distributere, proizvođače, prerađivače i krajnje korisnike.Novo u Srbiji - vrhunske čelične ograde

NINS Bastion Ograde dizajnirane su da pruže maksimum sigurnosti i snage ali istovremeno i da ponude atraktivan izgled. Koriste se za široki spektar primena - od jednostavnog ograđivanja dvorišta do aplikacija gde se zahteva visoka sigurnost u zaštiti objekata i ljudstva (državni i vojni objekti, privatni posedi itd.)

Ograda sama po sebi ne zahteva bilo kakvo održavanje a njena završna obrada omogućava zadržavanje superiornog izgleda iz godine u godinu. Može biti isporučena tako da zadovolji praktično bilo koju specifikaciju i dizajnirana je da omogući brzo, lako i jeftino postavljanje.

SAZNAJTE VIŠE >>

NINS METALI D.O.O.

Sajt