Štampa

Novo u Srbiji - vrhunske čelične ograde

NINS palisadne ograde dizajnirane su da pruže maksimum sigurnosti i snage ali istovremeno i da ponude atraktivan izgled. Koriste se za široki spektar primena - od jednostavnog ograđivanja dvorišta do aplikacija gde se zahteva visoka sigurnost u zaštiti objekata i ljudstva (državni i vojni objekti, privatni posedi itd.)

Opširnije: Novo u Srbiji - vrhunske čelične ograde

Štampa

Proizvodnja

U skladu sa strateškim opredeljenjem da na području Srbije poseduje sopstvenu proizvodnju iz oblasti metalurgije, kompanija NINS Metali započinje sa organizacijom proizvodnog pogona za proizvodnju čeličnih ograda vrhunskog kvaliteta sa specifičnim načinom montaže koji do sada kod nas nije bio prisutan.

NINS Bastion Ograde dizajnirane su da pruže maksimum sigurnosti i snage ali istovremeno i da ponude atraktivan izgled i dugovečnost. Koriste se za široki spektar primena - od jednostavnog ograđivanja dvorišta do aplikacija gde se zahteva visoka sigurnost u zaštiti objekata i ljudstva (državni i vojni objekti, javni i privatni posedi, školske i zdravstvene ustanove, aerodromi i izdvojeni objekti itd.)

NINS Bastion Ograde proizvedene su u potpunosti od čelika, poseduju vrhunski kvalitet i sigurnost sa specifičnim načinom montaže.

Ograde su toplocinkovane kako bi bile zaštićene od korozije, a nakon toga, po zahtevu kupca, mogu ići i na praškasto farbanje - plastificiranje.

Ograda sama po sebi ne zahteva bilo kakvo održavanje a njena završna obrada omogućava zadržavanje superiornog izgleda iz godine u godinu. Može biti isporučena tako da zadovolji praktično bilo koju specifikaciju i dizajnirana je da omogući brzo, lako i jeftino postavljanje.Standardne visine Bastion Ograda su od 1,2m-3,6m a mogu se proizvesti i visine po zahtevu kupca.Takođe, postoji mogućnost produženog stuba za video nadzor kao i produženog stuba za dodatak bodljikave žice.

Uz Bastion Ograde proizvodimo i odgovarajuće kapije u praktično svim dimenzijama - od jednokrilnih pešačkih kapija širine 1m preko dvokrilnih kapija širine od 2 do 10m do samonosećih kliznih kapija po zahtevu kupca.

 

Pogledajte video animaciju montaže NINS Bastion Ograde:

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

 

 

 

embed video powered by Union Development

NINS METALI D.O.O.

Prodajni program