Bastion čelične ograde


Standardne visine Bastion Ograda su od 1,2m do 3,6m, a mogu se proizvesti i visine po zahtevu kupca. Takođe, postoji mogućnost produženog stuba za video nadzor kao i produženog stuba za dodatak bodljikave žice. Uz Bastion Ograde proizvodimo i odgovarajuće kapije u svim dimenzijama - od jednokrilnih pešačkih kapija širine 1m,  preko dvokrilnih kapija širine od 2m do 10m, pa do samonosećih kliznih kapija po zahtevu kupca.
Bastion ograde su definitivno Vaš najbolji izbor, a to što smo PRVI U SRBIJI počeli sa proizvodnjom istih govori da imamo dugogodišnju tradiciju u ispunjavanju želja i potreba naših klijenata. Naš stručni tim će Vam rado pomoći da izaberete savršeni dizajn i dimenzije za Vaš prostor. Oslonite se na vrhunski kvalitet naših ograda i kapija koje proizvodimo po Vašeim zeljama i ukusu.

Dizajn

Ograda sama po sebi ne zahteva bilo kakvo održavanje a njena završna obrada omogućava zadržavanje superiornog izgleda iz godine u godinu. Može biti isporučena tako da zadovolji praktično bilo koju specifikaciju i dizajnirana je da omogući brzo, lako i jeftino postavljanje. Do sada smo uspešno ogradjivali državne i vojne objekte, javne i privatne posede, školske i zdravstvene ustanove, aerodrome, izdvojene objekte itd.

Sigurnost

Pružaju maksimum sigurnosti i snage, ali istovremeno nude atraktivan izgled. Koriste se za široki spektar primena - od jednostavnog ograđivanja dvorišta do aplikacija gde se zahteva visok nivo zaštite objekata i ljudstva. Struktura ograda je u potpunosti od čelika vrhunskog kvaliteta uz specifičan način montaže. Ograde su toplocinkovane kako bi bile zaštićene od korozije, a na zahtev kupca mogu ići i na praškasto farbanje - plastificiranje.

Galerija